Rain Delay SRB

Posted on 20 April 2018   Events, News

WebMETROPOLIS VAS POZIVA NA
GALA CONCERT BENDA RAIN DELAY
u DomU omladine Beograda

Pod okriljem i u ekskluzivnoj organizaciji nase muzičke/izdavačke kuće WebMETROPOLIS Records iz Milana, Rain Delay će povodom obeležavanja 15 godina rada i stvaranja, odsvirati svoj jubilarni 200. koncert u istorijskom zdanju Doma omladine Beograda u nedelju, 6. maja sa pocetkom u 21h

OBEZBEDI SEBI ULAZNICU U PREDPRODAJI
PO SLAVLJENICKOJ CENI OD 300 RSD

OBEZBEDI ULAZNICU ODMAH!

Unesi ispod tvoje ime i email adresu. 

Dobijas mailom jednostavne instrukcije za kupovinu ulaznice.

Budi medju prvih 50 fanova koje ce RAIN DELAY nagraditi

super poklonom za uspomenu na ovaj jubilarni dogadjaj!

*Mi postujemo Privatnost i tvoji podaci nikada nece biti dati trecim licima. Primaces novosti od tvog benda Rain Delay i s vremena na vreme vazne vesti naseg sajta WebMetropolis! No spam, samo cool sadrzaj.

NASTUP KAKAV JOS NIJE VIDJEN

Bend ce odsvirati presek celokupne diskografije, uz poseban osvrt na novija izdanja, ali i na neke davne hitove, a cak ce i nekoliko novih pesama biti premijerno izvedeno. Ocekuje se, za njih rekordnih, dva sata repertoara, mnostvo sjajnih gostiju, sofisticirana izvedba i kvalitetan zvuk, emotivno intenzivna atmosfera... 

Cast da otvori koncert imaće izuzetno talentovani melodic death metal sastav Frozen Moonlight iz Novog Sada, koji će tom prilikom premijerno nastupiti u prestonici. Karte se mogu nabaviti u pretprodaji po vrlo povoljnoj, slavljenickoj ceni od 300 dinara.

Satnica:
21:00 ulaz | 21:15 Frozen Moonlight | 21:50 Rain Delay

Napomena: Satnica je striktna jer Rain Delay ima preko dva sata repertoara, a koncert ce biti okoncan u ponoc. Dodjite na vreme!

(Visited 280 times, 1 visits today)